Onderhoud voor een Optimaal Wintersportavontuur

Bij Ski Service Het Oosten begrijpen we als geen ander hoe belangrijk goed onderhoud is voor een zorgeloze en plezierige wintersportervaring. Onze professionele onderhoudsdiensten zijn ontworpen om uw ski's en snowboards in topconditie te houden, zodat u kunt genieten van moeiteloze afdalingen en ultiem ski- en snowboardplezier.

Ook voor het slijpen van schaatsen kunt u bij ons terecht. IJshockey schaatsen &  kunstschaatsen worden bij ons hol geslepen met onze professionele ProSharp slijpmachine. Noren worden handmatig geslepen.

Ski & snowboard service en diensten

KLAAR TERWIJL U WACHT  ! 

 1. Slijpservice: Scherpe kanten zijn essentieel voor een optimale grip op de pistes. Onze ervaren vakmensen zorgen voor het precies slijpen van de kanten, waardoor u vol vertrouwen bochten kunt maken en maximale controle heeft op elke helling.

 2. Waxservice: Goede wax zorgt voor een soepele en snelle glijervaring op de sneeuw. Onze experts selecteren de juiste wax voor uw specifieke omstandigheden en zorgen ervoor dat deze gelijkmatig wordt aangebracht, waardoor uw ski's en snowboards klaar zijn om te schitteren op de berg.

 3. Belagreparaties: Soms kan het winterse avontuur zijn tol eisen op uw uitrusting, met krassen en beschadigingen aan het belag als gevolg. Onze vakmensen voeren vakkundige belagreparaties uit, waardoor uw materiaal er weer als nieuw uitziet en optimaal presteert.

 

Waarom Kiezen Voor Ons?

 1. Deskundigheid: Ons team van ervaren en gepassioneerde wintersporters heeft een schat aan kennis en expertise op het gebied van ski- en snowboardonderhoud. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste onderhoudsopties voor uw uitrusting.

 2. Kwaliteit: We hechten veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Elk onderhoudsproces wordt met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd, zodat u met een optimaal geprepareerde uitrusting de pistes kunt betreden.

 3. Gemak: Onze onderhoudsservice is ontworpen om u het leven gemakkelijk te maken. U kunt uw ski's en snowboards bij ons achterlaten en deze op een afgesproken tijd weer ophalen, klaar voor uw volgende avontuur.

 4. Maatwerk: Elk paar ski's en snowboards is uniek, en we passen ons onderhoud aan op basis van uw specifieke behoeften en wensen. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke en op maat gemaakte service.

 

Tarieven:

Kinder ski's <120cm Prijs
Wax Beurt € 15
Kleine Beurt (Waxen en Slijpen) € 20
Grote Beurt(Waxen, slijpen, afstellen en binding controle) € 35
Volwassenen ski's >120cm Prijs
Wax Beurt € 17,50
Kleine Beurt (Waxen en Slijpen) € 22,50
Grote Beurt(Waxen, slijpen, afstellen en binding controle) € 37,50
Snowboards Prijs
Wax Beurt € 22,50
Kleine Beurt(Waxen en Slijpen) € 32,50
Nieuw prepareren(2x waxlaag) € 27,50
Bindingen (de)monteren € 12,50
Schaatsen Prijs
IJshockey schaatsen - machinaal € 10.00
Kunstschaatsen - machinaal € 10.00
Noren - handmatig € 12.50
Extra Toeslagen Prijs
Handmatige service Ski's +€ 7,50
Handmatige service Snowboards +€ 10
Skischoen afstellen op binding +€ 5 (€ 10 indien binding compleet losgemaakt moet worden)
Bindingen machinaal controleren met uitdraai +€ 17,50
Belagreparatie In overleg

 

Hoe Werkt Het?

 1. Breng Uw Materiaal: U kunt uw ski's en snowboards bij ons brengen tijdens onze openingstijden. Ons team zal een grondige inspectie uitvoeren om de juiste onderhoudsopties voor uw uitrusting te bepalen. Wij gaan direct voor u aan de slag met onze service DIRECT KLAAR TERWIJL U WACHT

 2. Deskundig Advies: We zullen u adviseren over welke onderhoudsdiensten het meest geschikt zijn voor uw ski's en snowboards, rekening houdend met uw niveau, het type terrein waarop u skiet, en de conditie van uw materiaal.

 3. Topkwaliteit Onderhoud: Onze ervaren technici voeren het onderhoud uit met de grootste zorg en aandacht voor detail. We gebruiken hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw uitrusting in topconditie is.

 4. Direct meenemen en Genieten: Na het onderhoud kunt u uw ski's en snowboards gelijk weer meenemen. U bent gelijk klaar om te gaan genieten van een onvergetelijke wintersportervaring!

 

Breng uw ski's en snowboards naar Ski Service Het Oosten voor een professioneel en hoogwaardig onderhoud. Laat ons uw uitrusting in topvorm brengen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw wintersportavontuur! Kom langs in onze winkel in Enschede. Wij staan klaar om u te helpen!